KeyserCup

Het toernooi gaat helaas niet door wegens te weinig belangstelling. De datum was een experiment. Hopelijk zien we jullie bij de Volewijckers Grand Prix in november.

De KeyserCup toernooien zijn gezellige schaaktoernooien voor alle kinderen die kunnen schaken. Je hoeft geen lid te zijn van de schaakbond. Het is voor een goede uitslag wel handig als je ergens schaakles krijgt, van je opa bijvoorbeeld of op school of zelfs op een echte schaakclub. Je speelt tegen tegenstanders van eigen niveau. We gaan de toernooien enkele malen per jaar organiseren.

De locatie in het Noorderpark is perfect voor een heerlijk middagje voor zowel kinderen als ouders. Er is ruim plek voor toeschouwers en een grote speeltuin. De bar levert tegen buurthuisprijzen. Wel contant geld meenemen want pinnen gaat niet.

De locatie is goed bereikbaar met fiets en openbaar vervoer. De Noord-Zuidlijn is vlakbij (metrohalte Noorderpark) en vanaf de CS pont of vanaf het Oostveer is het 10 minuten fietsen. Tip: gebruik de hoge fietsbrug over het kanaal als richtpunt. We zitten bij de westelijke oprit.

locatie Het Anker

Programma:
12.00 uur Zaal Open
13.00 uur Einde Aanmelden
13.15 uur Opening en Wedstrijden
17.00 uur Prijsuitreiking

Locatie:
Buurthuis Het Anker
Wingerdweg 260-B
(ingang via Floraparkweg)
Amsterdam

Kosten:
€5 aan de zaal. Graag contant en gepast betalen.

Details:
Indeling in categorieën naar speelsterkte en leeftijd. De deelnemers in de hoogste groep hebben doorgaans een rating van rond de 1000. De laagste groep weet net hoe de stukken gaan. We spelen 6, 7 of 8 ronden. De prijsuitreiking is altijd rond 17:00.

Voor experts: de paring gaat volgens systeem McMahon. Dit is Zwitsers met de spelers verdeeld in categorieen zodat er minder kans is op grote krachtsverschillen. Prijzen enkel per categorie. Uitslagen tellen mee voor je KNSB rating (voorbehoud).

Inschrijven:
Vooraf inschrijven via het onderstaande formulier is verplicht. Dit kan t/m 18:00 uur op de voorafgaande zaterdag. Op de toernooidag voor 13:00 uur melden bij de inschrijftafel. Te laat is geen probleem, je doet gewoon vanaf ronde 2 mee.

Vergeet niet de verzendknop van dit formulier aan te klikken.
U krijgt binnen 5 minuten een bevestiging van inschrijving.
Controleer eventueel uw spamfolder of schrijf nogmaals in.